Om oss

Du byter inte ut kakel varje år eller målar om när andan faller på. Nej, kakel är för den som – liksom många av världens främsta arkitekter, formgivare och inredare – insett att vissa värden är odödliga. Att det verkligen finns sådant som står emot modeväxlingar, humörsvängningar och som inte ens tidens långsamma gnagande rår på.

Det sägs att den som betraktar ett kakelsatt rum tillräckligt länge kan se bakåt i tiden. Vi tror att det stämmer. För oss är kakel livet. Därför är våra leverantörer valda med omsorg, de delar alla vår syn när det gäller kvalitet, design och även miljö. För kakel är en del av framtiden och då måste vi tänka utanför väggarna och golven, förbi hemmen och de offentliga miljöerna. Ja, vi måste tänka på framtiden; så att man både kan och vill leva i den!

Vi har kanske marknadens bredaste sortiment med modern, klassisk och tidlös design – för allt det går att kombinera med kakel och klinker.

FF Kakel ingår i FagFlis-kedjan med 25 butiker i Sverige och Norge.
Centrallagret finns i Göteborg vilket innebär god service för dig som kund. Vi lägger gärna lite extra tid på dig om du hälsar på oss. Här kan du inspireras av de vackraste rummen och de personligaste lösningarna, och få råd för hur dina egna tankar och drömmar kan förverkligas i kakel.

Välkommen till oss!

Vi är medlemmar i Byggkeramikrådet

http://www.ffkakel.se/_wp/wp-content/uploads/2016/08/shingle-firsttherewasedgy-hires-cmyk-b-1680x1119.jpghttp://www.ffkakel.se/_wp/wp-content/uploads/2016/08/shingle-firsttherewasedgy-hires-cmyk-b-840x559.jpghttp://www.ffkakel.se/_wp/wp-content/uploads/2016/08/shingle-firsttherewasedgy-hires-cmyk-b-100x75.jpg