Om oss

FF Kakel etablerades i Göteborg 1999 och har under sin drygt tjugoåriga historia varit med att skapa regionens bästa verksamhet för professionell handel med kakel och klinker.

Sedan hösten 2019 finns vi i Stockholm och nu även i Uppsala. Våra butiker är uppbyggda på samma sätt, med en proffsbutik och en Concept Studio. I proffsbutiken möter du alltid kunnig personal som hjälper alla våra kakelproffs med order, leverans och all annan service. I våra Concept Studios kan du som privatperson, arkitekt eller beställare boka möten för professionell hjälp med alltifrån tillval till kreativa lösningar. Samtliga våra enheter har även funktioner för uppsökande försäljning, teknisk service och lager.

VISION

Vi vill vara gränsöverskridande och söker efter nya lösningar som adderar nya dimensioner och möjligheter till att skapa bra affärer för alla parter. Med vår erfarenhet vågar vi ifrågasätta, utvärdera och omvärdera hur kakelbranschen arbetar idag. Att utmana en traditionsbunden bransch och förändra och förbättra processer vill vi ska leda till ett enklare att köpa och jobba med kakel.

 

Har du frågor eller vill veta mer om vår verksamhet så är du välkommen att kontakta oss.

Vill du jobba hos oss eller på något annat sätt samarbeta med oss, skicka ett mail!

 

FF Kakel är en del av den norska koncernen och varumärket FagFlis som varit verksamt sedan 1981 och innefattar ca 30 anläggningar i Norge och med en omsättning på ca 650 milj NOK.

DATASKYDDSPOLICY

FF Kakel värnar om våra kontaktpersoners personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. Vi är måna om att skydda din personliga integritet och behandlar all information och alla personuppgifter i enlighet med gällande lagar och regler. Vi tar väl hand om de personuppgifter vi hanterar och använder för att kunna:

  • Identifiera dig som är kund och/eller avtalspart.
  • Genomföra köp samt fakturering.
  • Hantera beställningar samt för att skicka meddelanden om leveransstatus.
  • Behandlingen är nödvändig för att vi ska kunna uppfylla vårt avtal med dig.
  • Informera om nyheter, tjänster och annan service som vi tror att du som kund eller leverantör kan vara intresserad av.
  • För att kunna genomföra deltagande i tävlingar som vi anordnar.
  • Förbättra och utveckla vår service, kundundersökning, våra produkter och våra tekniska system.
  • Efterleva gällande lagar t.ex. lagar om bokföring, skatt eller produktsäkerhet.

I vår personuppgiftspolicy förklarar vi hur vi samlar in och använder din personliga information. Den beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. Läs personuppgiftspolicyn personuppgiftspolicyn i sin helhet som här.

För att avregistrera dig från utskick ber vi dig skicka ett mail till info@ffkakel.se. Alla våra utskick via e-post och sms har avregistreringslänkar där du enkelt kan avregistrera dig.

Dataskyddspolicyn uppdaterades senast 01.09.2020.