Proffs

FF Kakel är proffsens vän. Vi vänder oss till dig som är professionell plattsättare och vi finns här för att underlätta din arbetsdag. Förutom vårt eget FF System erbjuder vi ett handplockat sortiment av kvalitetsprodukter för dagligt bruk. Hos oss hittar du kakel, klinker, spackel- och avjämningsmassor, verktyg, maskiner, fäst- och fog, tätskikt och mycket, mycket mer. Alla som jobbar hos oss har en gedigen och lång erfarenhet från branschen. Hos oss står du i centrum och möts alltid av ett glatt gäng som inte tvekar på att hjälpa till.

Varmt välkommen!

BUTIK

I vår välsorterade proffsbutik hittar du allt du behöver för din arbetsdag.
Vill du ansöka om konto?


TEKNIK

Vi presenterar stolt vårt eget FF System! Denna serie är byggd på lyhördhet och erfarenhet. Färdigt för leverans, dokumentation och utbildning. Frågor? Maila oss Länk till dokumentation


LEVERANS

Vi är leveranssäkra – något vi jobbar hårt för. Vi jobbar tidseffektivt, smidigt och flexibelt. Hos oss kan du få leverans samma dag.


LEVERANTÖRER

Vi är noga med vilka leverantörer vi samarbetar med och ställer höga kvalitetskrav. Hos oss hittar du bland annat TEBO, Schönox, Weber, LIP, PCI, KGC m fl.


UTBILDNING

Vår egen tekniker, Benny Pihlström, guidar er genom vårt system och erbjuder även Steg 3 kurser.

För mer information – mejla Benny.


SOCIALA MEDIER

Följ oss för dagliga uppdateringar om nyheter, event och annat kul! Du hittar våra kanaler högst upp på denna sida.


FF SYSTEM DOKUMENTATION

Vårt FF System består av fästmassor, våtrumssystem, avjämningsmassor. När vi bestämde oss för att ta fram vårt eget FF System var målet att skapa användarvänliga produkter med hög kvalité. Med facit i hand vågar vi påstå att vi har lyckats med mer än bara det. Varje produkt är noga framtagen för att underlätta dagligt arbete. Det betyder bland annat att vi tänkt på både vikt, dammreducering och att produkterna är lättjobbade.

Hör av dig om du har några frågor:
benny.pihlstrom@ffkakel.se
0735-189958

MONTERINGSANVISNINGAR

KVALITETSINTYG